logo reserveringssysteem

Boules & Bowling Reuselink

Algemene voorwaarden

Aanvullende maatregelen betreffende COVID-19:
In verband met het coronavirus ,COVID-19, zijn wij genoodzaakt om aanvullende maatregelen te treffen. De maatregelen zullen uiteraard het spelplezier niet wegnemen, maar zijn wel nodig om voor een ieder een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

- Het maximale aantal personen op 1 baan is 4 personen met in achtneming van 1,5 meter afstand. Gezinnen uit 1 huishouden mogen tot maximaal 6 personen een baan reserveren. Ook hiervoor geldt het in acht nemen van de 1,5 meter regel.
- Maak ruimte voor elkaar.
- Het reserveren van 2 aanliggende banen tegelijkertijd is niet mogelijk.
- Houd je aan de gemaakte looproutes en instructies van het personeel.
- Voordat je de baan betreedt, is er de mogelijkheid tot het desinfecteren van je handen.
- Na iedere baanwissel worden de plekken grondig gereinigd.
- Bij de bar is er een mogelijkheid om handschoentjes van vinyl te pakken. Deze belemmeren het bowlen niet.
- Naast deze door ons gestelde maatregelen, vragen wij jou om zelf ook rekening te houden met de door het RIVM opgelegde maatregelen. Deze zijn altijd van toepassing en zullen immers altijd opgevolgd dienen te worden.
- Blijf thuis bij verkoudsheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts. Bij eventuele geconstateerde klachten zijn wij genoodzaakt om de richtlijnen te volgen.

 

Alleen samen kunnen wij genieten van de faciliteiten welke wij te bieden hebben.

 

Huisregels Bouls en Bowling Reuselink

Graag willen wij met jullie onze huisregels en algemene voorwaarden delen om te zorgen voor een leuke en onvergetelijke avond. Wij willen jullie verzoeken om jullie aan deze regels te houden zodat iedereen zich veilig kan vermaken bij Reuselink.

Regels tijdens het bowlen en/of jeu de boules:
- Per baan mogen er maximaal tussen de 6 en 8 personen bowlen. Hierdoor vergroot je het spelplezier.
- Het dragen van bowlingschoenen op de bowlingbaan is verplicht. Eventuele wegwerpsokjes zijn aan de bar tegen een vergoeding te verkrijgen.
- Indien je gebruik wenst te maken van je eigen bowlingballen is dit toegestaan echter wel altijd op eigen risico. Dit dien je ook altijd vooraf aan te geven bij het personeel.
- Zelf meegebrachte drink- en/of etenswaren zijn niet toegestaan binnen Reuselink.
- Indien er geknoeid wordt met drank en/of etenswaren op of in de omgeving van de bowlingbaan, geef dit direct door aan de medewerkers.
- Per persoon zijn de bumpers in te stellen om te zorgen dat de ballen niet in de goot verdwijnen. Het met opzet tegen de bumpers aangooien van ballen is niet toegestaan en kan leiden tot het stopzetten van het spel zonder reductie van de baanhuur.
- Het is niet toegestaan met twee of meer ballen tegelijk te gooien.
- Je mag alleen een bal gooien wanneer de baan geopend is en klaar staat voor je beurt.
- Het lopen op de bowlingbaan is ten strengste verboden, dit geldt ook indien je bowlingschoenen aan hebt.
- Vraag een medewerker indien er iets aan de hand is met de baan, bijvoorbeeld een storing. Wij zullen te allen tijde het probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen.
- Aanwijzingen van het personeel dienen altijd opgevolgd te worden.

Arrangementen:
- Het vooraf reserveren van een arrangement is verplicht.
- Alle arrangementen zijn exclusief baanhuur. Deze dien je apart bij te boeken. Hierdoor betaal je altijd een eerlijke prijs voor je baan ongeacht het aantal personen.
- Het aantal gereserveerde arrangementen dient overeen te komen met het aantal gereserveerde personen per baan.
- Indien er consumpties inbegrepen zitten bij het arrangement, kan er gekozen worden uit tapbier tot 0.3L , frisdranken, huiswijnen, koffie, cappuccino en thee.
- Voor het Burgernight arrangement is een meerprijs van toepassing per XXL burger. Deze dient te worden voldaan in het restaurant.
-Arrangementen kunnen alleen per baan gereserveerd worden. Dit houdt in dat een ieder per baan het arrangement dient te reserveren.
- Reserveer je twee of meerdere banen, dien je per baan aan te geven met hoeveel personen je komt. Tevens ook het arrangement per persoon wie deelneemt aan de baan
- Bij alle kinderarrangementen dient er altijd tenminste 1 volwassen persoon aanwezig te zijn wie toezicht houdt op het spel en de kinderen. Hiervoor moet minimaal 1 begeleidingsarrangement bij geboekt worden.

Overige:
- Je dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Deze tijd heb je nodig om je klaar te maken voor het bowlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantrekken van bowlingschoenen.
- 1 Uur huur van de bowlingbaan bestaat uit 55 minuten bowlen en 5 minuten voor het instellen van het spel en het wisselen van de baan.
- Binnen Reuselink hangen beveiligingscamera’s. Deze camera’s hangen er voor onze en jouw eigen veiligheid. Indien noodzakelijk zullen wij deze beelden overdragen aan de politie.
- Reuselink stelt zich niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal en/of het beschadigen van privé eigendommen.


Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming:
Bij het maken van een reservering, zowel online, telefonisch als mondeling worden er persoonlijke gegevens vast gelegd. Dit is noodzakelijk om de overeenkomst van de huur van de baan uit te voeren. De vastgelegde gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden of gebruikt worden voor andere doeleinden. Mits er door de gast toestemming voor verleend is. Indien gewenst kunnen de persoonlijke gegevens en de reserveringsgegevens na 24 uur worden verwijderd of gewijzigd. Hiervoor dient u schriftelijk een verzoek in te dienen, t.a.v. Boules en Bowling Reuselink.


Algemene voorwaarden:
Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Klik
hier om deze in te zien.